Objednávky spoločenských akcií: 046/541 70 03, alebo 0915 920 100
Reštaurácia Sedmička logo
  1. Obilniny obsahujúce lepok (pšenica, raž, jačmeň, ovos)
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. Vajcia a vaječné výrobky
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Arašidy a výrobky z arašidov
  6. Sója a sójové výrobky
  7. Mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy)
  8. Orechy (mandle, lieskové, vlašské, kešu, prachovce, para, pistácie, makadamove) a výrobky z nich
  9. Zeler a výrobky zo zeleru
  10. Horčica a výrobky z nej
  11. Sézamové semená a výrobky z nich
  12. Oxid síričitý a siričitany v koncentrácii max. mg/kg
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho
  14. Mäkkýše a výrobky z nich

 

Zoznam alergénov bol vypracovaný na základe smernice európskeho parlamentu a rady 2003/89/ES z 10. novembra, ktorou sa mení a dopĺňa smernica 2000/13/ES o označovaní zložiek prítomných v potravinách.